Bericht van Go Happy uit USA

Van de nieuwe eigenaar kregen we een berichtje van Go Happy. Hij is erg blij met haar en ze doet het goed! Voor de winter periode zitten ze in Florida. Daar reden ze al eventing wedstrijden. Tevens kregen we een filmpje tijdens een wedstrijd. Erg leuk!

Golga O geveild bij Sale Of The Rising Stars 2017

Golga O (Brainpower x Tangelo vd Zuuthoeve) stond tot begin deze winter in training bij Stal Severein. Begin van de winter heeft ze zich met amazone Sharon in de 1e selectie van de GMB-competitie zo goed laten zien dat de kopers in de rij stonden. Ze werd verkocht naar Brink stables. Op 21 januari 2017 was de Sale of the Rising stars. Een streng geselecteerde collectie van Teus van de Brink. Daarin bracht ze €70.000,- op. De merrie werd verkocht naar Belgie. Wij wensen Golga en haar ruiter succes in de toekomst!

2 jaar eerder werd Floyd O (Carthino Z x Ferro) ook verkocht tijdens de Sale of the Rising stars voor €160.000,-. Ook dit paard kwam uit de stallen van Stal Severein.Golga O geveild bij Sale Of The Rising Stars 2017

Nieuwe investering

Afgelopen week heeft Stal Severein zich uitgebreid met een nieuw project. Gister volledig gekeurd en goed bevonden. Het is een zeer interssant gefokte 4-jarige ruin van Zambesi x Ustinov x Concorde x Lucky Boy. Wij hopen dat hij zich goed zal ontwikkelen en onze verwachtingen waar zal maken.Herluc.1

3e plek in finale GMB-competitie 4-jarigen voor Sharon en Golga O.

Gisteren hebben Sharon en haar paard Golga O (Brainpower x Tangelo van de Zuuthoeve) zich goed laten zien in de finale van de GMB-competitie. Deze werd gehouden tijdens het internationale concours in Drachten. De eerste ronde met 25 combinaties werd gejureerd door de topruiters Willem Greve en Philipp Weishaubt. Sharon kreeg maar liefst een 8,8 voor het springen en een 8,0 voor het rijden tussen de hindernissen. Deze prestatie leverde haar een 2e plek in de tussenstand.

De beste 12 mochten terugkomen voor barrage. Sharon reed een gecontroleerde foutloze ronde. Dit resulteerde in een uiteindelijke 3e plek in de eindstand van de finale. Super trots mocht de fokker (en tevens eigenaar) J. Oldenkamp uit Nistelrode ook zijn prijs ophalen tijdens de prijsuitrijking.

20160123_151737

 

 

 

Golga O en Sharon in finale GMB competitie

(In deze ronde behaalden ze de eerste plek)

Sharon Severein heeft zich met haar 4-jarige Golga O (v. Brainpower) gekwalificeerd voor de finale van de GMB competitie. De “GMB competitie” is een competitie voor jonge springpaarden waarin leeftijdsgenoten (4,5,6 en 7-jarige) tegen elkaar strijden. Er waren 5 selectie wedstrijden waarvan de beste 3 telden. De finale is op zaterdag 23 januari 2016 tijdens het internationale springconcours Indoor Drachten.